besök oss

Eget växthus i trä
Home & Outside

Mässan för dig som vill förbättra ditt boende och din uteplats eller trädgård. Upptäck nya, spännande produkter och leverantörer, få gratis rådgivning och inspireras av trädgårdsprofiler och experter inom bygg och renovering!

Är du intresserad av att besöka Home & Outside? Läs mer här 

Är du intresserad av att ställa ut på Home & Outside? Läs mer här 

Ett urval av vad du kan hitta på mässan

Hållbarhet

Det finns många enkla vägar att ta för att bidra till en mer hållbar värld. Några exempel är att odla ätbart och på så vis minska utsläpp av växthusgaser, välja hållbara material vid om- eller utbyggnad av ditt hem eller trädgård, minska vattenförbrukningen genom att återanvända regnvatten, kompostera organiskt avfall och hjälpa våra pollinatörer att överleva genom att bygga insektshotell. Hållbarhet är ett av årets fokusområden och något du kan få handfasta tips och råd om under Outside Living.  

Uteliv

Maximera din utomhusyta genom att skapa ombonade miljöer som en förlängning av ditt hem. Inred en mysig lounge i trendiga naturmaterial, bygg ett utekök á la Ernst och bjud in till middag i det gröna, bygg ditt dröm-orangeri för ändlösa kvällar bland odlingar, växter och tända ljus eller gör balkongen till din egen relaxavdelning och en plats för rekreation. På Outside Living träffar du utställare som presenterar de senaste trenderna och visar lösningar som passar just dig och dina behov.

Odling

Odling är något vi ägnar oss åt både i stan, på landet, vid kolonilotter, i lägenheten, sommarhuset, radhuset och villan. Det finns flera olika sätt att odla – vilket passar dig? Under mässan Outside Living kan du lära dig mer om bl.a. fenomenet urban odling, olika odlingskretslopp, vad du bör tänka på för odla med ett mindre ekologiskt fotvtryck och samtidigt träffa experter och likasinnade för att prata sticklingar, pallkragar, trender, utbyta kunskap och få inspiration.

Trädgårdsplanering

Vare sig du är nybliven eller rutinerad trädgårdsägare har du möjlighet att få tips och inspiration bland våra utställare. Vad är viktigt att tänka på när det kommer till materialval och vilka plantor är optimala för dina trädgårdsförhållanden? Hur mycket tid och energi vill du lägga? Det är viktigt att lära känna sin trädgård innan man påbörjar ett förändringsarbete. Våra experter på plats guidar dig i djungeln av val för att undvika snåriga omvägar.

Bygg och renovering

Går du i tankar att göra om i ditt hem? Planerar du att bygga garage, anlägga en mur, maximera ytan på balkongen eller är redo att ta tag i ditt drömprojekt? Vare sig det gäller lägenheten, sommarhuset, villan eller radhuset hittar du tips och inspiration från utställare under mässan. Mindre byggnationer eller större renoveringar spelar ingen roll – hos oss hittar du lösningarna som passar just ditt projekt. 

Smarta hem

Säkerhetssystem, belysning, städning, trädgårdsskötsel och musik – i dag kan det mesta i ditt hem styras utan att vara platsberoende. Under Home etc. ges möjligheten att se hur du kan implementera ett smart hem för att underlätta din vardag. Våra utställare visar det senaste inom branschen och finns där för att guida dig genom elektronikens djungel. 

Interiör och exteriör

Ta del av de senaste trenderna inom interiör och exteriör under mässan Home etc. Missa inte chansen att botanisera och hitta inspiration bland våra utställare som presenterar årets nyheter eller passa på att diskutera ditt drömboende med någon av experterna på plats. Home etc. är plattformen för dig som vill förändra och utveckla ditt boende in- eller utvändigt, eller kanske båda delar.

Energi och el

Har du funderat på att installera fjärrvärme? Passar det till ditt tak eller trädgård? Och hur effektivt är det egentligen är med solceller? Vill du veta hur du kan minska dina energikostnader? Vilka är de senaste produkterna och trenderna inom el och energi? Det och många andra frågor kan du få svar på under Home etc. där flera aktörer från branschen finns på plats. 

Scroll to Top