OM HOME & OUTSIDE

Home & Outside är tidigare Stora Villamässan & Vår Trädgård. Mässan är en mötesplats för alla som har ett intresse av att utveckla och förbättra sitt boende och sin uteplats, balkong eller trädgård. Ska du bygga nytt eller renovera? Eller kanske drömmer du att skapa en social yta i trädgården med loungekänsla eller utekök? Eller vill du bara bli inspirerad av trädgårdsprofiler som delar med sig av sina bästa tips inom odling och rabatter? 

På Home & Outside träffar du allt från kunniga utställare med spännande produkter för ditt hem och din trädgård till experter på renovering, byggnation och trädgård. Inspireras av vårt scenprogram och ta steget mot ditt drömboende!

Just nu planerar vi för fullt för mässan 2021. Håll dig uppdaterad om program, nyheter och biljettsläpp genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tillbakablick 2020

Den första upplagan av Home & Outside gick av stapeln i mars 2020 och blev dagar fyllda av energi och inspiration!  Mässhallen fylldes av 11 000 besökare, mer än 170 utställare och profiler som Tareq Taylor, Karl Fredrik på Eklaholm, Karin Laserow och Åsa Wallenrud med många fler drog fulla scener och rungande applåder. Dessutom anordnades roliga aktiviteter och populära workshops som till exempel blomsterpill med Hanna Wendelbo och möjligheten att fläta ett eget växtstöd av pil och ta med hem. Energi- och klimatrådgivarna bjöd på gratis rådgivning för alla som ville veta mer om solceller, värmepumpar och mycket mer. En mycket uppskattad aktivitet, var också sticklingstorget där alla vackra medhavda sticklingar blev ett populärt inslag.

Bland utställarna fanns allt från leverantörer av solceller, markiser och nyckelfärdiga hus till inredningsgiganter som Ilva och Mio som bland annat visade upp säsongens utemöbler. För den som sökte inspiration till sina odlingar och rabatter fanns lökar, fröer och trädgårdsväxter eller också kunde man bara strosa runt och fyllas av inspiration i Karl Fredriks (kuriosa: samma Karl Fredrik som nu har ett eget program på TV4!) fantastiska monter.

Men nu blickar vi framåt mot 2021 och givetvis siktar vi mot att göra bästa års upplevelsen ännu bättre. Detta vill vi gärna göra genom att fortsätta att utveckla mässan tillsammans med er, utställare och besökare. Om du har några idéer, feedback eller förslag – berätta det gärna för oss! 

Vi hoppas att vi ses 2021!

Scroll to Top