ställ ut på Home & Outside

Vem besöker mässan?

Uterum mässa

Till Home & Outside kommer privatpersoner som söker inspiration och kunskap till projekt inom bygg, renovering och trädgård. Allt från de som vill bygga ut och renovera, skaffa solceller och uppgradera till ett ”smart hem”, till de som är i full färd att planera sin trädgård eller uteplats med nya rabatter och utekök. Kort sagt, alla som på något sätt vill utveckla eller förbättra sitt boende.

Besökaren är ute efter produkter, tjänster, tips och inspiration för sitt pågående eller kommande hem- och trädgårdsprojekt. Denne är mottaglig för kunskap från utställande experter och nyfiken på vad som erbjuds på mässan.

Ställ ut

Mässa

Har du produkter, tjänster eller lösningar för hem och trädgård? Då är Home & Outside mässan för dig. Ta chansen att möta dina kunder i en inspirerande miljö, skapa nya kontakter och gör affärer under tre intensiva dagar.  Erbjud nyheter, mässerbjudanden och visa upp och erbjud er expertis.

Vi på Easyfairs hjälper till med marknadsföringsmaterial och exponering på vår webbsida och i våra kanaler, hör med oss vad vi kan göra för just ditt företag för att ert deltagande ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Vill du veta mer så fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig! Eller kontakta oss.

Sponsring och exponering
För dig som vill ha extra synlighet & sticka ut ur mängden

Vill ni få extra synlighet eller sticka ut ur mängden på ett helt unikt sätt? På mässan erbjuder vi mängder av alternativa möjligheter som ni kan förstärka er närvaro genom. Exempelvis kan du sponsra mötesplatsens kanske mest välbesökta platser – scenerna, eller varför inte synas runt alla våra besökares hals genom att sponsra nyckelbanden? Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser – Utmana oss med en ny idé eller kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som ger bäst utdelning för just ert syfte. Men glöm inte bort, våra exponeringsmöjligheter är exklusiva och begränsade, så agera direkt för störst valmöjlighet.

Exponering garderoben
Exponering rollups
Exponering hallarna

Nyfiken på att veta mer?

Vill du boka en monterplats, köpa mer marknadsföring eller utöka er exponering via ett sponsoravtal? 
Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

Scroll to Top